mango leather bag


/ väska från Mango /

urban decay - naked 3

 

white lace

 

all the photographs say, that we’re still young

Igår var vi på ungdomsmottagningen med skolan på förmiddagen. Det var väl helt okej, men det roligaste var väl att gå på Barista efteråt och fika, haha. Men det var så jäkla gott.
Och på kvällen var det dansträning som vanligt, fast jag har inte varit där på typ fyra gånger så jag ligger efter om man säger så...
 
Idag var det en helt vanlig dag i skolan förrutom att vi fick sluta klockan ett, ibland är våran klass helt enkelt bäst. När jag kom hem så åt jag och sen somnade jag, haha som vanligt.
 
 

-
bikini bottoms


Här är bikinitrosorna som jag beställde för ett tag sedan. De är handgjorda på Hawaii och märket heter Kaikini.
De kostade ca 300 kr.

Ni hittar de på kaikini.comthursday / friday

Igår var jag till frisören och blekte håret. Jag har velat göra ombre väldigt länge så jag fick det i födelsedagspresent av mamma och pappa. Jag blev väldigt nöjd iallafall, det blev som jag hade tänkt mig. Det tog ca 1h 30 minuter så det gick snabbare än jag hade förväntat mig.
När jag var klar så gick vi en snabbis på Kicks så att jag kunde köpa sminkborttagning, efter det köpte vi kinamat och åkte hem.
Jag somnade på en gång när vi på hem hehe.
 
Idag ska jag och några tjejkompisar gå på Biteline och äta, det ska bli väldigt kul. Jag ska hem till Sara vid 15-16 så att vi kan fixa oss tillsammans. Sara ska även sova över här, så det ska bli väldigt kul.
 
 
Så här blev resultatet.
 

macbook air

 

photo booth

 
 
 
 
 
photo booth kan va det roligaste som finns :)

today is a good day
basics/ trosor / bh / sport-bh /
/ allt är från H&M /

face mask and hair treatment

Eftersom att jag inte vet vad jag ska skriva om, tänkte jag tipsa om två bra ansiktsmasker.
Jag har själv aldrig haft problem med finnar, pormaskar, osv, men jag tycker om att "experimentera" med smink och skönhetsprodukter.
Jag använder ansiktsmask och hårinpackning varje torsdag och söndag. Det fungerar jättebra för mig och jag har aldrig problem med fet hy, skadat/torrt hår, osv.
 
Jag använder 'FORMULA 10.0.6 Pores Be Pure' ansiktsmask och Lancôme's 'Hydra Instense Mask', båda är sjukt bra och passar min hy.
- FORMULA's ansiktsmask ska man läta verka i ansiktet ca 15-20 minuter innan man sköljer bort den med ljummet vatten och så ska man försiktigt torka bort vattnet så att men inte blir 'stel' i ansiktet.
- Lancôme's ansiktsmask är som en genomskinlig gel, som man ska ha i ansiktet i ca 5 minuter och sen torka bort den med en torr handuk eller något liknande, alltså ska man inte blöta den för då åker hela ansiktmasken bort och den verkar inte lika bra då. 
 
Jag personligen tycker mest on Lancôme's ansiktsmask för att den är lättare att hantera och luktar så sjukt gott.
 
Hårinpackningen som jag använder är 'L'Oreal Elvital Total Repair'. Jag tycker att den har varit bra hittills, mitt hår har blivit mjukare och glansigare. Den återfuktar torrt hår väldigt bra också.
 
 
 
 

les Champs-Élysées

Just nu håller vi på med ett Paris-arbete på franskan. Jag har valt Champs-Élysées, det är så otroligt vacker där om man kollar på bilder därifrån, skulle lätt kunna flytta dit om jag hade råd.

black lace
GHETTOOm

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3090614/images/2012/618_4fec595e9606ee5e9e00000c_thumb.jpg

ANNA LINDBLOM

Fashionista. Eyebrow connoisseur. Deep thinker. Perfectionist.

Mitt namn är Anna Lindblom. Jag är en 16-årig fashionista som älskar allt som har med mode, kläder och högklackat att göra.

Här kommer du att kunna läsa om min vardag och allt som har med mode att göra. Hoppas att du gillar det!

“A girl should be two things: classy and fabulous.” - Coco Chanel ♥

Ni kan kontakta mig via: anna.lindbloms@hotmail.com

Bloggen ses bäst i Safari och Google Chrome.

RSS 2.0